.

.

Set visokih performansi injektora za ubrizgavanje za 2004- Dodge Durango za ubrizgavanje goriva - TLF dijelovi performansi

Set visokih performansi injektora za ubrizgavanje za 2004- Dodge Durango za ubrizgavanje goriva - TLF

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

2004 - 2007 DODGE DURANGO Injektor za gorivo za Dodge Durango Napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavali za gorivo obnavljaju se s originalnim jezgrama Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : Set od 6, visokih performansi mlaznica za gorivo, protok se podudaraju sa 500cc Bosch jezgra. Injektori za gorivo visoki performanse mogu zahtijevati izmjenu ECU podešavanje i modifikaciju goriva. Ako imate pitanja, obratite se TLF dijelovima performansi obnoviti u Sjedinjenim Američkim Državama koristeći originalne Bosch zabrinutosti za ubrizgavanje goriva, naš ponovni proces za ponovno proizvodnju i reciklira mlaznice za gorivo iz odabranih reciklaža i smeća. TLF dijelovi performansi injektori za gorivo visoki performanse modificirani su kako bi omogućili prilagođene cijene protoka goriva uz održavanje atomizacije čestica goriva. Svaki injektor se pojedinačno pakuje sa zaštitnim mazivnim čudesnim misterioznim uljem i uključuje nove viton nitrilne gumene o-prstenove.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji