.

.

Aluminijske staklene boce 50ml spremnik za pohranu za kućnu putovanja

Aluminijske staklene boce 50ml spremnik za pohranu za kućnu putovanja

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ove ispitne cijevi izrađene su od stakla, sigurno za upotrebu. Jasno i bez curenja, plastične cijevi možete ispuniti vrućim čokoladnim prahom, koblicama ili sokom za poklone. Odlično za skladištenje praha ili tekućine i lako se nositi. To bi bio tvoj najbolji pomagač za tebe. funkcije
. - Boja : prozirna. - Materijal : staklo i aluminijum. - Veličina : O 10.00cm / 3,93x1. - Kapacitet : 50ml. - Očistite staklo za viđenje predmeta u njemu, odlično za diy i umjetničko ukrašavanje. - Ove staklene boce su odlične za izradu nakita, izmijenjene umjetnosti, minijaturne umjetnosti itd. - Za skladištenje pasulja, čajnog lišća, sušene hrane, bombona, začina i još mnogo toga. - Prozirna boca je jednostavna za identifikaciju hrane koju ste pohranili. - Može se koristiti kao boce za poruke, uzorci, vjenčani pokloni, dodjeljivanje za pohranu, pribor za pohranu.
Clear Glass za gledanje predmeta u njemu, odlično za diplomiranje i umjetničko dekoracija. Ove staklene boce odlične su za izradu nakita, izmijenjene Umjetnost, minijaturna umjetnost, itd. Idealno za pohranu pasulja, čajnog lišća, sušene hrane, bombona, začina i više . Prozirna boca je jednostavna za identifikaciju hrane koju ste pohranili .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji