.

.

SPEMM čaše MESH čaša MAT pribor za pribor za uređenje atmosfere zabavni ukras akril 1pc

SPEMM čaše MESH čaša MAT pribor za pribor za uređenje atmosfere zabavni ukras akril 1pc

Ocjene kupaca:

KM 7.87
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje market marketa od Joybuy Marketplace Mesh čaše ukras za uređenje tabele atmosfere Atmosfera za zabavu ACRYLIC 1pc
Karakteristike :
a do tvojih Party sa ovim stilskim mat za mesh čaše. Izrađen od akrila, to je i izdržljiva i privlačna, čineći ga dodavanjem bilo kojeg podešenog tablice.
Kreirajte svečanu atmosferu na sljedećem okupljanju s ovom zabavnom i funkcionalnom prostirkom. Sadrži mrežni dizajn i motiv, to je sjajan način za malo dodatno za vaše ukrase. Da li želite da ugostite zabavu ili jednostavno gledate do malo dodatne sasajnje na vaš matični dekor, ovaj akrilni prostirki za kuhanje je izbor. Sa svojim zamršenim mrežama mreža i eerie Tema, sigurno je impresionirati svoje goste.
Navedite izjavu na sljedećem događaju s ovim jedinstvenim i privlačnim prostirkom za čaše. Dizajniran za misterioznu i atmosferu odmora, to je put do ličnosti za vaš pribor.
uđite u duh sa ovom zabavnom i svečanom prostirkom. Uz razigrani mrežni dizajn i temu, sjajan je način za malo dodatno uzbuđenje na vaše zabavne ukrase. Napravljen od akrila, to je izdržljiv i pouzdan dodatak vašem dekoru.
Mesh Cup Mat pribor za pribor za uređenje atmosfera Party Decoration ACRYLIC 1pc
Uključuje 1pc Cup mat
Dvostruki sloj je napravljen od Dvostruki sloj plastičnog materijala, s izolacijskim zračnim slojem između unutarnjeg i vanjskog, što učinkovito održava temperaturu vrućih i hladnih pića, tako da možete uživati ​​u hladnom piću ili vruću kafu u ljeto .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji