.

.

Vina vina vina vintage željezo TAS TRASA TRAJNO MALE TASS HOT KUP ZA VUNU KUPU ZA HOME RESTORAN

Vina vina vina vintage željezo TAS TRASA TRAJNO MALE TASS HOT KUP ZA VUNU KUPU ZA HOME RESTORAN

Ocjene kupaca:

KM 10.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je skup krigle, koji su izrađeni od visokokvalitetnog materijala, izdržljivih. Pogodno za pitku vodu, kafu, sok, mlijeko i. Ostala pića koja vam se sviđaju. Ručka je udobna, toplota i toplota. Dokaz za stisak. Podijelite sa svojim prijateljima i porodicom kao što su divni. pokloni za odmor. funkcije
. -Materijal : gvožđe. - visokokvalitetni materijal i fina izrada čine ove čaše izdržljive, ne lako se razbijaju. - Okrugli obod kup šalice ne šteti vašim ustima, sigurna za upotrebu i lako čišćenje. - Ručka je udoban, toplo-izolirani i toplotni otporan na zahvat, prikladniji. - Širok dizajn usta vode za lako čišćenje bez povrede ruku. - Izvrsna izrada, osjetljiva tekstura, udoban osjećaj ruku, pogodan za više puta.
Visokokvalitetni materijal i fina izrada čine ove čaše izdržljive, a ne lako probijaju čaše za vino vino izdržljivo kućni pribor za kućni pribor. Okrugli obod kup šalice ne šteti vašim ustima, sigurno za upotrebu i lako čišćenje. Ručka je udoban, toplo-izolirani i otporan na toplinu za hvatanje, prikladnije. Širok dizajn usta vode za lako čišćenje bez povrede ruku. Izvrsna izrada, osjetljiva tekstura, udoban osjećaj ruku, pogodan za više puta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji