.

.

Yasu Mini mikrovalna pećnica za lutkarska kuhinja uređaji za lutkarski mini mikrovalni pećničarski ukrasi za kućom Realni

Yasu Mini mikrovalna pećnica za lutkarska kuhinja uređaji za lutkarski mini mikrovalni pećničarski ukrasi

Ocjene kupaca:

KM 12.49
Od robe
U skladištu

Opis :
Mini mikrovalna pećnica, obavezno dodavanje kuhinje sa lutkama! Ova realistična kuhinjska aparat dizajnirana je tako da vaš kuću u životu donesete svojim izuzetnim detaljima i izgledom Sa visokim stupnjem smanjenja stvara autentičnu kućicu za lutke koja će impresionirati i djecu i kolekcionare.
Mini mikrovalna pećnica je mala i šiška, čineći ga savršenim dodatkom za vaš luk. Njegov mini trodimenzionalni dizajn omogućava da se lako podudara s drugim ukrasima, dodajući dodir šarma u bilo koju sobu. Bilo da se koristi kao ukrasni ukrasi, minijaturni modeli, foto rekvizicije ili mikro krajobrazni ukras, ovaj svestrani komad će donijeti beskrajnu radost svojoj djeci.
Dizajniran za 1 : 6 ili 1 1 : 12 dovoljne za lutke, mini mikrovalna pećnica je savršeno veličine Prikladno se uklopite u kuhinju u lutku. Njegov kompaktni dizajn osigurava da neće preuzeti previše prostora dok još uvijek dodajete realan dodir u vašim minijaturnim svijetom.
Izgrađen pažnjom na detalje, ovaj mini mikrovalna pećnica sigurno je impresionirati. Iz njenog elegantnog vanjštine do malenih tipki i ručica, svaki je aspekt pažljivo izrađen za autentičan izgled. Vaše lutke će se voljeti pretvarati da kuhaju ukusne obroke koristeći ovaj divno minijaturni uređaj.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji