.

.

Torba za stative Oxford tkanine statikove svjetlosne postolje za nošenje za fotografiranje opreme

Torba za stative Oxford tkanine statikove svjetlosne postolje za nošenje za fotografiranje opreme

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ako tražite praktičnu skladištu fotografske opreme. Torba sa izdržljivošću i pouzdanošću, reći ću vam da će naša torba hoće. biti tvoj najbolji izbor. Usvajamo stabilan i pouzdan materijal, tako da možete. Držite ga dugo vremena. Iako je jednostavan u dizajnu, tako je. praktično kad ga koristite. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : Oxford krpa
. -Made od stabilnog i izdržljivog materijala, torba za pohranu opreme pouzdana je i sigurna za upotrebu. - Tropipodni slučaj je sjajan kao slučaj za nošenje vašeg stativa u vanjskoj / izlaznoj fotografiji. - Dizajn humanizovanog ručke čini fotografskom dodatnom torbi jednostavnom i prikladnom za nošenje i premještanje. -To je vreća za stative odlična za nošenje oko lakih stalda, štandova bum, stativ, monopod, suncobrani i ostali dodaci. -Ime se može koristiti za skladištenje fotografske opreme i ribarske opreme, savršenog za vanjsku upotrebu.
Lista pakiranja : 1 x Torba za statistiku od stabilnog i izdržljivog materijala, vrećica za pohranu opreme pouzdana je i sigurna za upotrebu . The Noseći futrola je sjajna kao trosovnicu za vaš trostop na vanjskoj / izlazu. Dizajn humaniziranog ručke čini da se torbica za fotostruku dodatnu opremu jednostavno i prikladno za nošenje i premještaju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji