.

.

Zidni nosač viseći lončani kuke Vrtni kuke Montirani vješalica Željezni vješalica na otvorenom Flower Chemimes Chemes

Zidni nosač viseći lončani kuke Vrtni kuke Montirani vješalica Željezni vješalica na otvorenom Flower

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
Biljke su nešto vrlo u većini porodica. Ne mogu samo čistiti zrak, već i ukrašavati i sobu. Potreban je i lijep držač za postrojenje. Ovaj europski stil dizajniran sa cvijećem izrađen je od vrhunskog željeznog materijala, izdržljiv i stabilan za prikaz vaše biljke, a neće se zaustaviti previše prostora. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : željezo. - Veličina : oko 30x21,5x1cm / 11,79x8. - Napravljen od vrhunskog željeznog materijala za dugotrajnu upotrebu, nije lako deformirati i hrđu, što je izdržljivo. - Visoka nosivost, čvrsta struktura, zidni, koji je jednostavan i prikladan za instalaciju. - Pogodno za viseće hranilice za ptice, lampion, sadilice, košare, saksije za cvijeće, zviždanje vetra, ukrasa i još mnogo toga. - Veliki ukras, evropski stil, izgleda elegancija i elegantan, koji mogu dodati ljepotu u vaš dom ili vrt. - Pogodan je za ugradnju u vaš vrt, balkon ili zatvoreni, nemojte zauzeti previše prostora.
Izrađen od vrhunskog željeznog materijala za dugotrajnu upotrebu, nije lako deformirati i hrđu, što je izdržljivo. Visok nosiv, čvrst struktura, zidni i prikladan za instalaciju. Pogodno za viseće hranilice za ptice, fenjere, levke, sadilice, košare, cvjetne posude, razdoblja vjetra, ukrase i više .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji