.

.

Sehao Bakeware Kuhinja za pečenje silikonske alate za pečenje tijesto prijenos platine silikonske pečenje dugih ručka silikonska prostirka za miješanje kućna i vrt čiste - jedna veličina

Sehao Bakeware Kuhinja za pečenje silikonske alate za pečenje tijesto prijenos platine silikonske pečenje

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Yaman iz Joybuy Marketplace Kuhinja Mat za pečenje silikonske testere za pečenje, platina silikonska mat za pečenje, funkcije ručke ručke ručke ručice :
Mat za pečenje hljeba : Ova mašina za pečenje kuhanja je sredstvo za pečenje, obično izrađen od silikonskog materijala za hranu. Ima odličnu otpornost na toplotu i izdržljivost, pogodno za pečenje raznolikosti hljeba i drugih peciva.
Tool za prijenos tijesta : Ova prostirka za pečenje obično ima mjernu liniju označenu skali, tako da možete precizno izmjeriti veličinu tijesto prema potrebi recept. Pored toga, meka tekstura pečenja otežava da se tijesto zalijepi, a tijesto možete lako prenijeti na posudu za pečenje ili za pečenje, izbjegavajući tijesto koje se drži na radnom području ili drugu površinu.
Platinum silikonsko pečenje Mat : Ova prostirka za pečenje izrađena je od platine silikonskog materijala sa odličnim otporom na visoku temperaturu. Može izdržati pečenje visokog temperature bez proizvodnje štetnih tvari ili mirisa. Odlična svojstva za prijenos topline platinali silikonske peciva osiguravaju i pečenje ravnomjerno grijanih hljeba i peciva.
Long ručka silikonska prostirka za miješanje : dodatna karakteristika ove prostirke za pečenje je silikonska prostirka za miješanje s dugačkom ručicom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji