.

.

Satovi zaslon stoji Clear Watch Držači za pohranu Plastični nakit

Satovi zaslon stoji Clear Watch Držači za pohranu Plastični nakit

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
Jeste li još uvijek u potrazi za modernim i osjetljivim štandom za prikaz sata? Želite li da vaš sat učini živahniji i aktivniji? Zatim možete pogledati naš proizvod, sigurno može ispuniti vaše zahtjeve. Ovo je jasan prikaz za vaš voljeni sat. Takođe divan poklon za vašu porodicu, prijatelje ili kolege. funkcije
. - Boja : prozirna. - Materijal : plastika. - Veličina : oko 10. - Ovaj štand satova kreiran je za vlasnika sata koji prepoznaje da je oprema za skladištenje sata od suštinske važnosti. - Male veličine i prikladno za odlaganje bilo gdje što želite i neće zauzeti puno prostora. - Usvaja plastične materijale, siguran i izdržljiv, može podržati vaš dugoročni korištenje. - Praktični i dekorativni poklon vašoj porodici, ljubavnicima, prijateljima, rođacima i kolegama. - Baza je stabilna i nije lako prevrtati. Lagana težina može biti lako pohraniti.
Lista pakiranja : 10 x zaslon za sat stoji ovaj štand satova je stvoren za vlasnika satnog sata koji prepoznaje da je oprema za skladištenje sata od suštinske veličine . male veličine i praktične Da biste preuzeli bilo gdje više i neće zauzeti mnogo prostora . Usvaja plastične materijale, siguran i izdržljiv, mogu vam pružiti dugoročno koristeći korištenje upotrebe praktičnog i ukrasnog poklona vašoj porodici, ljubavnicima, prijateljima, rođacima i kolegama.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji