.

.

Hemoton Crystal zanati novac Dekor Trgovci TABLETOP ukras ukras

Hemoton Crystal zanati novac Dekor Trgovci TABLETOP ukras ukras

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj dekor izrađen je od velikog kvaliteta materijala, koji vam omogućava da koristite vrlo dugo. Odlična fotografija rep za vas, koristite ga za snimanje nekih zanimljivih slika sa svojim prijateljima. Crystal Cvjetni ukras savršen je za automobil, hotel, bar, ured, dnevni boravak, spavaću sobu i tako dalje. Karakteristike
. - Materijal : Kristal, keramika. - Dekor kristalnog stabla izrađen je od kvalitetnog materijala duže vrijeme i izdržljiva upotreba. - Može biti prekrasan dekor za vaš dom. Donesite vam novi osjećaj i dobro raspoloženje. - Takođe može biti prekrasan izbor poklona za vaše prijatelje, svideće im se ovaj Crystal biljni dekor. - Možete ga koristiti kao fotografsku predstavu da biste uzeli neke nezaboravne slike sa porodicama i prijateljima. - Jedinstveni dizajn čini privlačnijim i izvrsnijim, ne možete ga propustiti.
Dekor kristalnog drveća izrađen je od dobrog kvaliteta materijala za dugo i izdržljiva upotreba . Može biti prekrasan dekor za vaš dom. Donesite vam novi osjećaj i dobro raspoloženje . Također može biti prekrasan izbor poklona za vaše prijatelje, svidjet će im se ovaj dekor kristala. Jedinstveni dizajn čini ga privlačnijim i izvrsnijim, ne možete propustiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji