.

.

Funkeys igračke funky tipke za igračke za male i bebe igračke ključeve i plavi ružičasti daljinski upravljač sa svjetlom i zvukovima

Funkeys igračke funky tipke za igračke za male i bebe igračke ključeve i plavi ružičasti daljinski upravljač

Ocjene kupaca:

KM 4.80
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikl prodaje Anthony iz Joybuy Marketplace Funkyys igračke funky igračke za male i plave ružičaste tastere sa svjetlom i zvukom
Značajke :
Baby možete voziti moj automobil : realistički dizajn na zabavnom setu tipki za igračke duž funkcionalnog ljubičaste daljinca sa zvukovima automobila i svjetiljkom. Ključni prsten drži 3 tipke različitih oblika i boja koji se slobodno ljuljaju. Zabava za bebu!
Beep! Beep! Sa 4 zabavne zvukove automobila - Dizajniran je da se jednostavno na odrasle ušima-u boji, ovaj set tastera za bebe sigurno čuva malene prste zauzete satima.
Radna lampica : lampica za gumbu integrirana je u privjesku. Moglo bi doći dobro kada mama pokušava pronaći svoj pravi skup ključeva na dnu svoje torbice!
sigurnosni materijali : izrađeni od nehrđajućeg čelika bez inolaka; bolji od vlastitih ključeva kada vaš tot želi da igra odrasnu!
započnite svoj motor : savršena igračka. Jastučni remen i donose ovaj skup ključeva za automobile igračaka za pogon.
Materijal : plastika
Šta je uključeno : 1 Simulirani daljinski upravljač Ključ za ključeve - Najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji