.

.

Raspad Resin Rhinestones Kristalne ukrase DIY pravljenje dodataka

Raspad Resin Rhinestones Kristalne ukrase DIY pravljenje dodataka

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su DIY Flatback flasteri, izrađeni od smole materijala. Odlični su dodatni pribor za izradu vašeg DIY plovila i futrola za telefon. Delikatni dizajn dodat će malo uljepšavanja i učinit će vaš predmet posebnijim i izvanrednim među publom. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : smola
.30cm / 0,55x0,55x0. -Sayty za upotrebu, Flatback Design omogućava lako da se drži na bilo kojoj ravnu površinu. -Morište se koristi za ukrašavanje odjeće, pojasa, cipela, vrećica, kartice, albuma, futrole za telefon, DIY plovila i još mnogo toga. - prekrasna i sjajna naljepnica za flasteru učiniće vaš zanat privlačnijim i osjetljivim. -Kan da bude dobar izbor poklona za svoje prijatelje koji vole DIY, sviđaće im se jako. -Sladi Količina može udovoljiti vašim DIY potrebama. Odabrani materijal, koji nije lako deformirati ili pauzati.
Lista pakiranja : 100 x obrtni dodaci Jednostavan za upotrebu, malački dizajn omogućava lako da se drži na bilo kojoj ravnu površinu. Može se koristiti za ukrašavanje odjeće , pojas, cipele, torbe, kartica, albumi, telefon, dnevni zanat i više . prekrasna i sjajna naljepnica za flastera učiniće vaš zanat atraktivnijim i osjetljivim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji