.

.

25ml Prijenosni prskati boca u obliku srca metala od metala za ponovno punjenje praznog parfema atomizer

25ml Prijenosni prskati boca u obliku srca metala od metala za ponovno punjenje praznog parfema atomizer

Ocjene kupaca:

KM 11.14
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovo lijepo, athomizer za prskanje punjenja, ali funkcionalno, puni, savršen je za vašu ispraznost ili komoda. Ovaj je predmet dobro izrađen od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Možete samo ukloniti svoj parfem u mnogo manjih boca i smanjiti veliku težinu. Prijenosna je i jednostavna za upotrebu. Funkcija
r. - Boja : ružičasta, crvena, zlatna, ljubičasta. - Materijal : alumit. - Veličina : cca. 7,2 x 6,1 x 2,7cm. - Dodajte elegantan dekor za svoju kupaonicu i tablicu ispraznosti. - Neka bude uravnotežen prilikom popunjavanja omiljenog mirisa u boce za punjenje ili za vrijeme upotrebe. - Izvrsna bočica sa perfemama za ponovno punjenje čini vaš miris trajan. Savršen poklon za ljubavnike, roditelje, prijatelje. - Modna metalna boja, elegantna i stilska vanjska kućišta. - Savršeno za torbu ili organiziranje različitih parfema.
Lista pakiranja : 1 x boca sa atomizarom Dodajte elegantan dekor za svoju kupaonicu i ispraznosti. Savršen poklon za ljubitelje, roditelje, prijatelje . Modne metalne boje, glatko i stilski vanjski kućište. Savršeno za torbu ili organiziranje različitih parfema.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji