.

.

Sehao tepih zadebljani plišani plišani kravata od svilene tepihe podne prostirku dnevni boravak spavaća soba ulaznica kuhinja kupaonica pod kat mama mama pokloni nebo plavi m

Sehao tepih zadebljani plišani plišani kravata od svilene tepihe podne prostirku dnevni boravak spavaća

Ocjene kupaca:

KM 54.99
Od robe
U skladištu

Zadebljeni plišani kravata obojena od svilene tepihe podne mat dnevni boravak spavaća soba ulaznica mat kuhinja podlovna prostirka za kupaonice, karakteristike :
lako čišćenje Molimo pokušajte da se otresite na otvorenom, ručno pranje ili obrišite mokrim krpom, bez skupljanja ili izblijedjenja nakon pranja, osuši se na ventiliranom mjestu, nijedan sušilica.
za vas i vaše prijatelje. Može se koristiti za kombiniranje različitih odjeća ili šminke kako bi izgledali lijepo.
Svestrani : Vaši podovi sa ovom prostirkom, koji je savršen dom za spavaće sobe, dječje sobe, djevojke, rasadnici, dnevne sobe u koledžcima ili se skladno miješa sa većinom spratova i namještaja.
komforno područje. Naše prostirke imaju izgled i meku teksturu koja ne dodaje jedinstveni okus, ali također pruža toplinu i udobnost između porodičnih i hladnih podova, što ovaj ukrasni tepih čini još praktičnijim. Kao što imamo različite boje kako bismo osigurali da našim tepihom mogu uklopiti bilo koju temu u sobi. Primjetite da se proizvod može oštetiti tijekom otpreme, ako primite slomljenu robu ili niste zadovoljni našom proizvodom, Molimo vas da nas kontaktirate i nećemo uštedjeti napore da vam ponudimo najbolje rješenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji