.

.

Pony rep Wig visoki repni rep sa kamionima Srednja duga kovrčava kosa nova kovrčava kosa perika ponytail crna

Pony rep Wig visoki repni rep sa kamionima Srednja duga kovrčava kosa nova kovrčava kosa perika ponytail

Ocjene kupaca:

KM 5.10
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Karakteristike :
1. Sjajno vrhunsko vlakno : Ova perika izrađena je od premium sintetičkih vlakana s prirodnim sjajem, prirodnom teksture, lako se nositi i selfie friendly, super mekani i vrlo lagani. Prirodni efekat : prirodni izgled, meka tekstura, baš kao i ljudska kosa.
Realistična kosa : perika je dizajnirana da bi iluzija pružila da je perika na vašoj vladinoj kosi, kosu Perika raste iz vaše kože
vrlo realno. Lagana i udobna : Ova perika je svjetlost u težini, pogodna za većinu ljudi i lakše je nositi. Široko primjenjivo : Perike su također pogodne za djevojčice svih dobnih skupina, pogodno za svakodnevno trošenje, zabavu , Vanjski, porodični, putovanja ili sportovi.
Elegantni izgled i finu izradu.
Specifikacije :
Dužina : 30 / 40cm
Težina : 80 / 90g - Napomene : 1. Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja, postoji razlika u boji u proizvodu, molim vas da razumete. Zbog ručnog mjerenja, potrebna je tolerancija u veličini proizvoda. Sjajni vrhunski vlakni : Ova perika izrađena je od premium sintetičkih vlakana s prirodnim sjajem, prirodnom teksturom, lako se nositi i selfie frially, super meka i vrlo lagana.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji