.

.

Tinksky DIY plastično pravopisne pasuljske perle predložak alata za dječji poklon DIY CRAFT

Tinksky DIY plastično pravopisne pasuljske perle predložak alata za dječji poklon DIY CRAFT

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Kuglice se spajaju s primjenom vode za ugodniju i sigurniju igru, mogu postati ljepljivi kada se kontaktiraju s vodom. Napravite svoju umjetničku perlu, sprej vodom, neka se osuši i vaše stvaranje je završeno. Upotrijebite ga za stvaranje svojih zanatskih ili umjetničkih projekata. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : plastika. - Veličina paketa : oko 14,5 x 14,5 x 0,5cm. - Kuglice se spajaju s primjenom vode za ugodniju i sigurniju igru, mogu postati ljepljivi kada se kontaktiraju s vodom. - Promoviše kreativnost i neovisno učenje i poboljšava vaše djetetove fine motoričke sposobnosti i koordinaciju ruku. - Napravite svoju umjetničku perlu, sprej vodom, neka se osuši i vaše stvaranje je završeno. - Izvrsno za neovisnu ili grupnu predstavu i ponudi zabavu nakon školske aktivnosti datuma igara, aktivnosti roditelja i djeteta i još mnogo toga.
- Koristite ga za kreiranje projekata zanata ili umjetničkih umjetnosti. 12 x DIY alati za perle. Kuglice se spajaju s primjenom vode za ugodniju i sigurniju igru, mogu postati ljepljivi kada se kontaktiraju s vodom . Promovira kreativnost i neovisno učenje i poboljšava fine motoričke vještine i ručno-očiju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji