.

.

Disney Villains Cruella de vil Demoni brzine - majica kratkih rukava za djecu - prilagođeno-crno

Disney Villains Cruella de vil Demoni brzine - majica kratkih rukava za djecu - prilagođeno-crno

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Službena disney roba - majice Disney Cruella de vil za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice Cruella; Ženske majice Cruella; Dječje kirole; Disney T majice za porodicu; Disney Villain majice; Duksevi Cruella; Disney negativac; 101 Dalmatinci; Vožnja; Automobil
Pogledajte - Cruella de vil je na putu! Naš šareni i divljački pričavni zvanični majica ili kapuljač na površini Disneyjev animirani klasični klasični 101 Dalmatinca sa svojim zloglasnim prilagođenim automobilom, a ispod njenog imena i bijesnog "idiota, budala i imbecila" ispod Odličan poklon za disney negativce ili ventilatoru Cruella, savršen je za izlet u Disneyland ili Walt Disney World - Pošaljite višestruke i podudarajte se s prijateljima i porodicom za još više zlih zabava!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPIRANE VREME I RAMETNICE za izdržljivost. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovu stavku. Ovaj predmet se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjene Države. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji