.

.

Češalj za kosu Detagle brušene masažne četkice kovrčava stiling alat

Češalj za kosu Detagle brušene masažne četkice kovrčava stiling alat

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Češalj za kosu masaža masaža masaža djevojka konjski rep češljem mokri kovrčavi detngle za česta za stijenke HOUSH HOATH massažer čine tanki dugi kovrčalni alat za vlasište
Značajke :
. Koristi se za lako otvaranje zapetljane kose, smanjite bol, smanjite slomljenu kosu i izbjegavajte oštećivanje sloja kose češljanjem kose. Sprečite statičku električnu energiju, tako da se kosa ne smetaju statičkim elektricitetom generiranim češljanjem kose u sušnoj sezoni. Masirajte vlasište. Meka češalj izrađen od posebnih materijala može masirati folikule kose vlasišta i pomoći zdravoj kosi. Luksuzni prijenosni češalj male su veličine, pogodno za nošenje i raznovrsnost u stilovima i uzorcima. Specifikacija :
. Materijal : ABS
. Veličina : 19 * 8 * 3,5cm
. Upotreba : Sve vrste kvaliteta kose, posebno za ljude s dosadnim kosom, jednostavnim zalanjem i rijetkim kosom. Savjeti za upotrebu :
. I suha i mokra kosa mogu se koristiti za otvaranje zapetljane kose. Ljudi sa osjetljivom kožom mogu ga koristiti i sa povjerenjem. Češljajte kosu kako biste pomogli da se regeneraru ravnomjerno širi na kosi. Može se koristiti za kratkoročno oblikovanje. Nakon prskanja plastičnih proizvoda za kosu na kosi, može se oblikovati češljem za kosu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji