.

.

Mortilo set serija HIP Crystal Rhinestone HOP narukvica narukvica narukvica Bling Muškarke Narukvice

Mortilo set serija HIP Crystal Rhinestone HOP narukvica narukvica narukvica Bling Muškarke Narukvice

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Paket sadrži : 3pc Vodena bušilica narukvica. Hip hop muškarci narukvica serije od kristalne narukvice BLING CRYSTAL narukvica Žene 20 cm
Značajka :
100% potpuno novi i visoki kvalitet.
Materijal : Legura - Materijal : 18 karatni pozlaće + normalan premaz : Postavke : Bar Podešavanje
kamen : okruglo Kamena Boja : srebrna, zlato, crna
Veličina : 5,5 mm * 8 inča - širina : 5 mm za strass , 5,5 mm za teniski lanac : Jastog za brtvljenje : Jastog kamena pažljivo je ručno od strane profesionalnog draguljara i stvaraju ukupni izletni izgled.
Nakit : Izbjegavajte direktan kontakt sa vodom, znojem i Hemikalije kao što su parfem, sredstva za čišćenje i losion. Prekomjerno svjetlo, toplina ili vlaga, pogoršavaju kvalitetu obloga na metalu. Također, nakit nakitane izložene nakit uzrokuju da se premaz izgubi na kraju. Molim vas, pobrinite se da zaštitite njihov blagići kao što bi imali nakit koji se plaši.
Sadržaj paketa :
1 PC narukvica
Paket sadrži : 3pc narukvica za bušenje vode. Odličan poklon za sebe . trodimenzionalni smisao i svijetle boje, sa jasnim uzorcima i finim izradom, nema štetnog za vas, meko i lagano, jednostavno za nošenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji