.

.

Ukrasi božićnih sanduka Minijaturni drveni sankinja za vješanje

Ukrasi božićnih sanduka Minijaturni drveni sankinja za vješanje

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje izvoru od Joybuy Marketplace
. Riječ je o drvenim sanjski ukrasi, lijepi, praktični i izdržljivi. Božićni ukrasi i ukrasi za scene domova, hotela i. Ostale trgovine, stvarajući veliku božićnu atmosferu. Možete i prisustvovati. Ovo za vašu djecu, prijatelje i porodice itd. funkcije
. - Boja : bež
. - Materijal : drvo
. - Veličina : 12. - Koristeći kvalitetne materijale, ugodno za dodir, možete ga koristiti bez brige. - Novel stil i velika izrada, odličan ukras za božićnu zabavu. - Klasična minijaturna sanjaka za Božić, ističe svečanu atmosferu. - Ovo je pogodan poklon za porodicu, kolege, razrednike i prijatelje na Božić. - Može se koristiti u dnevnoj sobi, radnoj sobi, spavaćoj sobi, ured i druga mjesta.
Korištenje kvalitetnih materijala, ugodno za dodir, možete ga koristiti bez brige. | Roman stil i odlična izrada, odličan ukras za božićnu zabavu. | Klasična minijaturna sanjaka za Božić, ističe svečanu atmosferu. | Ovo je pogodan poklon za porodičnu, kolege, razrednike i prijatelje na Božiću. | Može se koristiti u dnevnoj sobi, radnoj sobi, spavaćoj sobi, kancelariji i drugim mjestima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji