.

.

Pokretna ploča sa cvijećem velikog saksija za skladištenje sa cvijećem čvrstog metalnog saksija za cvijeće sa pukoškom točkovima za kućni vrt Olive Green veličine l

Pokretna ploča sa cvijećem velikog saksija za skladištenje sa cvijećem čvrstog metalnog saksija za cvijeće

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ova pladanj biljke sa cvijećem s točkovima može se široko koristiti unutarnji i vanjski za pomicanje vrtnih posuda, teških biljaka, velikih udruženih stabala itd Ovaj predmet je dobro od premije Materijal za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Precizan dizajn osigurat će njegovu praksu u radu visokih performansi. Ovi tanjir postrojenja za lonce savršen je dodatak za vaš vrt ili unutarnji zatvor.
funkcije
- boja : maslina.
- materijal : Metal.
- Veličina L : oko 33 x 12 x 33cm.
- Veličina S : oko 25,5 x 10 x 25,5cm.
- izrađen od premium materijala, izdržljive i ekološki prihvatljive. < Br /> - Dugi život multi ugaoni stepen okretanja kotača sa kugličnim ležajem omogućavaju teške kontejnerske kapacitete.
- izrađen od premium metala, vrlo čvrste i izdržljive.
- dovoljno je dovoljno veliko da drži velike i teške sadilice Ili cvjetni lonac i slobodno se krećete oko kuće.
- Ovi tanjir postrojenja za lonce savršen je dodatak za vaš vrt ili unutarnji. Napravljen od premium materijala, izdržljiv i ekološki. Ili lonac za cvijeće i slobodno se krećete oko kuće . Ove tanjir postrojenja za lonce savršen je pribor za vaš vrt ili unutarnji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji