.

.

HOMEMAXS listovi Svjetlosni naljepnica za nokte Božićni jelen SnowFlake Santa Snowman Nail Decal

HOMEMAXS listovi Svjetlosni naljepnica za nokte Božićni jelen SnowFlake Santa Snowman Nail Decal

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
Svjetlosne božićne naljepnice za nokte savršene su za vaše nokte i na nokti ukras. Jednostavno se prijaviti na prirodne ili umjetne nokte, zabavno je uživati ​​u svom DIY umjetnoj dizajnu za nokte. Zabavno je diy umjetnosti za nokte sa porodicom ili prijateljima kada se porodično okuplja, uživajte u svojim jedinstvenim noktima i dobrom vremenu. funkcije
. -Kolor : Razvrstane boje
. -Materijal : ljepljiv papir
. -Size : 10. - lako se podudara sa svojim božićnim ukrasom i Xmas kostima, čineći da izgledate šarmantno. - Dodajte više božićne svečane atmosfere, donesite više radosti i zabave na svoju zabavu i odmor. - pun festivalskog osjećaja, savršen božićni ukras za nokte. Velike naljepnice za nokte za početnike ili stručnjake. - Može dugo trajati i održavati svoj sjaj u isto vrijeme ako ih zalijepite na ispravan način.
. - savršen za kućnu upotrebu i salon za nokte. Lako možete kreirati svoje jedinstvene dizajne za umjetnost noktiju. Lako se podudara sa svojim božićnim ukrasom i Xmas kostima, čineći da izgledate šarmantno . dodajte više božićne svečane atmosfere, donesite više radosti i zabave na svoju zabavu i praznik.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji