.

.

Metalni držač za svijeće Festival Festival za svijeće Party Center za držač za svijeće

Metalni držač za svijeće Festival Festival za svijeće Party Center za držač za svijeće

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj šik držač svijeće može stvoriti ljepotu i romantiku na vaš životni prostor, dodajući više čari u vašem stolu ili kući. Pogodno za spavaću sobu, dnevni boravak, kancelariju i tako dalje. Koristi se i kao kućni i vjenčani predmet za vas. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : legura cinka
. - Elegantni držač svijeće lako je dodati šarm i ljepotu u vaš životni prostor, zabavu itd. -Dotvorite romantičnu atmosferu za vrijeme za vrijeme za večeru svijeće, ostavljajući ugodnu memoriju. -Okselentna dekoracija svijećnjaka za zabave, vjenčanja, xmas, trgovine prozori i večernje zabave. -perfect kao poklon za domaćinstvo za obitelj i prijatelje koji će voljeti ovaj šik držač svijeća. - Držač svijeća izrađen je od metalnog materijala, koji je izdržljiv i stabilan za upotrebu.
Lista pakiranja : 1 x Držač svijeća Elegantna držač svijeće je jednostavna za vaš život Prostor, zabava, itd. Proći će romantičnu atmosferu za vrijeme za vrijeme svijeća, ostavljajući ugodnu memoriju . Odlična ukras svijećnjaka za zabave, vjenčanja, trgovine prozorima i večernjim zabavama. I prijatelji koji će voljeti ovaj šik držač svijeća .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji