.

.

Multitrast božićni vilinski plišani igračke pamuk punjeni životinjski lučki poklon

Multitrast božićni vilinski plišani igračke pamuk punjeni životinjski lučki poklon

Ocjene kupaca:

KM 7.42
Od robe
U skladištu

Crtani božićni vilk svinja plišane igračke - Ova slatka lutka punjena lutka za djecu i odrasle dolaze u prekrasnoj boji i vrlo je mekano i ljupko Ovakva kvaliteta materijala garantuje dodatnu trajnost. Ovaj plišani vil može se koristiti i kao ukrasni komad u dječjem rasadniku. Savršena igračka za, mališane, djevojke, dječake i odlično za dečiju spavaću sobu, rođendanske zabave ili kao rođendan, zaljubljeni, božićni pokloni za djecu; Ova plišana igračka za božićnu elku lako je čistiti i pratiti. Veličina ovog plišanog jelena odgovara savršenoj za bebe i male i definitivno će donijeti osmijeh na njihovo lice. Specifikacije :
. Materijal : pliš
. Materijal za punjenje : PP pamuk
. Veličina : 20cm / 7,87 inča
. Boja : smeđa
. Modeliranje : Božićni vilk
. Funkcija : lutka, jastuk, ukras, poklon itd. Prijateljski savjeti :
. Boje se mogu pojaviti malo drugačije putem web stranice zbog računarske rezolucije slike i postavki monitora. Molimo ljubazno dopustite razliku od 1-3 cm prema ručnom mjerenju. Sadržaj paketa
. 1 x pliša lutka siguran materijal : izrađen od visokokvalitetnog plišanog tkanina, čine da su ove slatke lutke udobne za kožu, glatka na dodir, a ne lako se deformišu, meko kao bebinu kožu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji