.

.

Držač za ključeve, visoko tvrdoća kuka za uređenje kuka Ključ na zid u hodniku za studij za spavaću sobu za dnevni boravak C, D

Držač za ključeve, visoko tvrdoća kuka za uređenje kuka Ključ na zid u hodniku za studij za spavaću

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Držač za ključeve, kuka kućica 6 kuka Ključ na zid-montiran za hodnik za studij za spavaću sobu za dnevni boravak C, D
Specifikacija :
Tip : Držač za ključeve
materijal : drvo + kovano željezo
težina : cca 500g ~ 507g / 17.9oz
Veličina proizvoda : cca. 20 x 30 x 3cm / 7,9 x 11,8 x 1,2 in postupak : ručno zavarivanje - prostor za postavljanje : dnevni boravak, hodnik, spavaća soba, studija lista paketa :
1 x držač tipki Napomena :
1. Molimo dopustite grešku 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard. Proizvodi od kovanog gvožđe, ručno izrađene će prirodne tragove lijevo ručnim slikanjem ili zavarivanjem, što neće utjecati na cjelokupni izgled i upotrebu, molim vas, shvatite. Kuka je izrađena od visokokvalitetnog željeznog materijala s visokim tvrdoća i nije lako oštetiti . Zidna ploča izrađena je od visokokvalitetnog drvenog materijala, sa jasnom teksturom i izdržljivošću . prekrasno i praktično, ne samo da ne samo da pohranjuju ključeve, već se mogu koristiti i kao zidni ukras . Drvena tekstura na dnu, sa uzorcima slova na njemu, kombinira modernost i prirodu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji