.

.

Cathery ženske labave pukotine bez rukava bez rukava sa ljetnim kaiševima sa širokim nogama sa džunčicama dugih pantnih joper jedan kombinezon

Cathery ženske labave pukotine bez rukava bez rukava sa ljetnim kaiševima sa širokim nogama sa džunčicama

Ocjene kupaca:

KM 19.48
Od robe
U skladištu

Ženske labave skakače bez rukava sa ljetnim kaiševima sa širokim nogama sa džunčicama sa jednim komadom pantnim komadom, dugim pantnim komadom kombinezona za jedan komad Ženska modna čvrsta boja / tiskani besprijekorni skok bez rukava - izgrađen na konceptu pružanja ekstremnog udobnosti bilo da je riječ o aktivnom načinu života ili povremene habanje. Skoro da u napornu, ne pokliznete u našoj odjeći i uparite ga sa gotovo sve što želite izgledati sjajno i ostati ugodno. Specifikacija :
. Materijal : poliester
. Veličina : S, M, L, XL
. Stil : ulica
. Uzorak : običan / ispisano
. Primjenjiv spol : žensko
. Pogodno Starost : 18-24 godina,
. Neobavezna boja : crna, zelena, mornarska plava, vino crvena, siva, ružičasta, crvena, zelena lišća, tie-dye. Prijateljski savjeti :
. Veličina može imati 2-3cm razlikuje se zbog ručnog mjerenja. Imajte na umu kada mjerite. Stvarne boje mogu se malo razlikovati od slika zbog različitih postavki monitora i različitih svjetla. Nadam se da razumijete. Sadržaj paketa
. 1 * Premium kombinuima : izrađen od visokokvalitetne i meke poliesterne tkanine, kombinezon sa dobrim otporom bora i visoki elastični oporavak, kože i ugodno za nošenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji