.

.

Postavite mini biciklističku pumpu za gume Multipunpus za prijenosni bicikl pumpa za vazduh za vanjsku pumpu

Postavite mini biciklističku pumpu za gume Multipunpus za prijenosni bicikl pumpa za vazduh za vanjsku

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je prenosivi komplet za vazdušni pumpa visokog pritiska. Napravljen od aluminija. Legura materijala, vrlo izdržljiv za upotrebu. S otpornošću na habanje i protiv klizanja. Dizajn, stabilniji i sigurniji i nije lako kada. pumpate svoju biciklističku gumu. funkcije
. -Materijal : aluminijska legura
. -Izgled dizajna, udoban zahvat, neklizajući, jednostavan za nošenje i upotrebu. -Pričible za pumpanje bicikala, MTB, razne kuglice i proizvode na naduvavanje. - Materijal nije lako oštetiti i deformirati, udobnije za prianjanje, čvrsto i izdržljivo. -W sa ljepljivim dizajnom nosača remen, ova mini biciklistička pumpa može se lako instalirati na biciklu. -Zanete se između američke mlaznice i francuske mlaznice lako da udovoljite vašim potrebama.
Lagani dizajn, udoban zahvat, neklizajući, jednostavan za nošenje i upotrebu. Materijal nije lako oštetiti i deformirati, udobniji za prianjanje, čvrsto i izdržljivo . sa ljepljivim dizajnom nosača remen, ova mini biciklistička pumpa može se lako instalirati na biciklu lako . možete prelaziti između američke mlaznice i francuske mlaznice lako da udovolji vašim potrebama.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji