.

.

Hemoton set ukrasnog krznenog repa, otporan na krznene kostime, divno cosplay uši

Hemoton set ukrasnog krznenog repa, otporan na krznene kostime, divno cosplay uši

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Želite biti privlačniji u vašoj zabavi? Ova lisica kostimova je dobar izbor. Napravljen od lijepog materijala, frizure i rep su udobni za nošenje. Pomoći će vam da se istaknete na zabavi! Budite divni s ovim kreativnim i maštovitim kosom. Ako volite divan i jedinstven stil, nema razloga da se ne zaljubite u to. funkcije
. -Materijal : poliester i umjetno krzno
. - Izrađen je od visoke klase i izdržljivih materijala i ima dug radni vijek. -Ovo je pogodan poklon za djecu na Noć vještica, svideće im se. -Pričiva za Halloween Party, kostusnicu, tematsku stranku, faza nastup, tako dalje. -Ovo umjetno lisice rep ima dobar dodir i donosi vam dobro iskustvo. -Prokivani dizajn čini ove lažne lisice za rep koji se lako koriste i vrlo zgodan.
Ovaj predmet je napravljen od dobrog materijala, a veličina je pogodna za većinu ljudi i izvrsna izrada za korištenje Dugo vremena . Pravom veličinom, bit ćete vrlo uzbuđeni i ugodno iznenađeni da se zaljubite u njih!. Savršeni rekviziti, vrlo pogodan za zabave, pucanje i porodična okupljanja . Širok raspon primjene, izvrstan dizajn, odsjavit će ostatak vašeg ukrasa.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji