.

.

Star Wars The Mandalorijska sezona hiperspace misija - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-bijelo

Star Wars The Mandalorijska sezona hiperspace misija - pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-bijelo

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Zvanična zvijezda ratovanja roba
zvijezda ratovi mandalorijskih majica za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice mandalorian; Ženske majice mandalorija; Dječji mandalorijski majica; Mandalorijske dukseve; Košulje za Galaxyevu ivicu; Disney plus; N-1 Star Fighter; Gauntlet; Bo-Katan
Mando i Grogu vratili su se u sezoni 3 "zvijezda ratova : mandalorija" na Disneyu +! Ovaj službenik Lucasfilm TEE ili HOUDIE sadrži seriju Naslov logotip i slike iz uzbudljivog slijeda u "Piratu" kada je din ĐARIN u svom modificiranom N-1 Star Fhighter i Bo-Katan Kryze u svojoj Kom'rk-klasa Gauntlet Starfighter Travel Kroz hiperspace sa tim bojnih mandalorskih ratnika za povratak planete Nevarro iz Goran Sharda napada napada gusarske bande Odličan poklon za ratove zvijezda ili mandalorijski navijač! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyjevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za koordinaciju i podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u odrasloj i djeci T-Shir Magic u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji