.

.

Lovehome Lijepa smola Mala privjesna smola Proizvodnja diy Procesa proizvodnje i dekorat

Lovehome Lijepa smola Mala privjesna smola Proizvodnja diy Procesa proizvodnje i dekorat

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Lijepa smola mala privjesna smola Diy proces Proizvodnja i dekoracija Proizvodnja i materijal :
Nakit Kit za pravljenje perle, ovo je dodani poklon-poklon koji je dodao poklon koji je pogodan za vaš DIY Craft Projekt. Aplikacije - Zlatne perle mogu se široko koristiti u različitim projektima za proizvodnju nakita, kao što su narukvice, narukvice, ogrlice, minđuše, privjesci itd. Samo skupite zlatne perlice, što je vrlo pogodno za guzice sa našim bisernim perlicama i abecedom. Perle mogu napraviti prekrasne narukvice. Pogodan je i za superpoziciju s drugim zanatima za stvaranje osjećaja hijerarhije.
Izdržljiv materijal - lagana, ali jaka, glatka površina, kompaktna i izvrsna. Svaka je perla pjenušava, šik i moderan, što je vrlo pogodno za sve vrste nakita, dodajući elegantan i šarmantan temperament
za vas. Idealan je poklon predmeti - možete koristiti ove okrugle perlice, slovo Zerlice i bijele biserne perlice za izradu personaliziranih bisernih narukvica. Ili na vašem rođendanu ili odmoru kao poklon svojim prijateljima, porodici, voljenima ili bilo kome koga želite. Biće smisleniji!
topli savjeti - Da bi se produžio uslužni vijek tih zlatnih perlica, povucite nakit prilikom kupanja, spavanja, vježbanja ili druge naporne vježbe, jer će se na površinu napraviti dugi kontakt s znojem gube sjaj brže.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji