.

.

Ogrlica za pravljenje kompleta, ogrlica postavljena fino izrada Jednostavno za rukovanje prenosivim kavezom ukrasnim poklonom davanje hipoalergenic Diy ogrlica izrada kompleta nakita

Ogrlica za pravljenje kompleta, ogrlica postavljena fino izrada Jednostavno za rukovanje prenosivim

Ocjene kupaca:

KM 24.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Top PET iz Joybuy Marketplacea Opis : Ova ogrlica je pozlaćena i odlikuje se izvrsnoj izradi i otporno je na izblijedjenje i oksidaciju, omogućujući vam da odgovarate svakodnevnoj odjeći, torbi i frizuri.
Karakterizirani od umjetničkih bisera i jedinstvenim oblicima, ova ogrlica daje blistavo, elegantno i povišeno izgled zbog kojeg blistate u večerama, zabavama i ugrađenim.
legure materijala.
Dužina ovog proizvoda je 17,5cm, širina je 10cm, a visina je 2,7cm.
Ovaj DIY nakit Faux Pearl Kit čini sjajan poklon za majčin dan, rođendan, božić, godišnjicu, dan zaljubljenih, diplomiranje, vjenčanje, angažman, mladenki ili za svaku priliku.
Naziv predmeta : Ogrlica za pravljenje kompleta : Materijal : Legura - Karakteristike : Fina izrada, privjesak za kavez, prijenosni
boja : slučajna boja :
l : 17.89 ", w : 10cm / 3,94 ", h : 2,7cm / 1,06 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti boja Malo se razlikuje od slika.
Molimo vas da se razlikuje neznatna razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje : 1 x pića može sa ogrlicom od 1 x 1 x privjesak ogrlicu Ova ogrlica je pozlaćena I odlikuju izvrsnu izradu i otporan je na blijeđenje i oksidaciju, omogućavajući vam da odgovarate svakodnevnoj odjeći, torbi i frizuri .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji