.

.

Ukrasi božićnog slova Drveni ukrasi za božićne stablo Pismo viseći privjesci ukrasi za Xmas Dekoracije stabla

Ukrasi božićnog slova Drveni ukrasi za božićne stablo Pismo viseći privjesci ukrasi za Xmas Dekoracije

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Božićni ukrasi Drveni ukrasi božićnog drvca za osvetljenje ukrasa za Xmas Dekoracije stabla
Značajke :
【Idealan božićni dekor】 Šta ovaj božićni privezak može ponuditi je da ima smiješne i zanimljive Xmas ambijent Možete svoj stil i lično u ornament pomoću tankog olovke markera, neka se osuši nakon nanošenja, ostaće u redu. Naši personalizirani božićni ukrasi savršen su način da ukrasite svoje božićno drvce.
【Božićni viseći ukrasi dimenzionirani paket】 Veličina ovog ukrasa je 9cm x 9cm
【Zadovoljstvo kvalitete】 Zadovoljstvo zagarantovano i ljubazno. Ako imate bilo koji Pitanja o našim proizvodima, molimo kontaktirajte nas i mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor!
【Najbolje želje】 u ovom i personaliziranom božićnom ukrasom, šešir se može napisati sa imenom vas i vaših prijatelja i porodice i porodice ili blagoslov se može napisati pod slovima. Možete koristiti višestruki ukrasi za oblikovanje vašeg imena.
【Savršen izbor poklona】 Viseći personalizirani ukras na vašem božićnom drvcu ili slanjem u porodice kao poklon za odmor, to će biti savršen način za stvaranje trajnih sjećanja . Ovi simpatični dodaci su veliki suveniri za sebe, porodicu i prijatelje.
Ornamenti za božićne slova Drveni božićni ukrasi za božićne stablo Pismo viseći ukrasi za Xmas : Materijal : Slika : Boja : kao slika Pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji