.

.

Kipost od galeba Drvene morske ptice figurine nautičke skulpture radne površine Primorski ukras Početna Stolni prostor

Kipost od galeba Drvene morske ptice figurine nautičke skulpture radne površine Primorski ukras Početna

Ocjene kupaca:

KM 9.97
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li ukrasiti svoju sobu da biste ga učinili toplijem? Da li još uvijek razmišljate kako napraviti svoj dom smiješnije i atraktivnije? Ovi ukrasi za ptice mogu biti dobar izbor za vas. Napravljen od premium materijala i s dirljivim oblicima, oni mogu dodati dodir živopisnog stila i osvježiti vaš životni prostor. funkcije
. - Marka : Exceart. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : drvo. - Veličina : O 11. - Stavite ga u svoju kancelariju ili u vašem domu da dodate živ dodir u svoj životni prostor. - Napravljen od drvenog materijala, siguran je, lagan i izdržljiv. - Dodat će određeni pogled na ocean u bilo kojoj prostoriji u kojoj se nalazi i mora imati za one koji cijene drveni dekor. - Osjećajte se da li ste bili na moru, vrlo pogodan za potragu za prirodnim osjećajima domaćinstva. - Odlično se koristi kod kuće, trpezarijom, dnevnim boravkom, venčanjem, konferencijskom salom, studijom, spavaćom sobom itd.
Stavite ga u svoju ured ili u svoj dom da biste dodali živ u svoj životni prostor . napravljeno od drvenog materijala, on je siguran, lagan i izdržljiv . Dodat će određeni pogled na ocean u bilo kojoj prostoriji u kojoj se nalazi i mora imati za one koji cijene drveni dekor .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji