.

.

Sportska traka za glavu Neklizajuća elastična atletska kosa za kosu fitness duks

Sportska traka za glavu Neklizajuća elastična atletska kosa za kosu fitness duks

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Svrha ove sportske trake dizajnirana je za popravljanje kose. i sprečavaju kosu da pokrivaju oči tokom vežbanja. Elastična traka za glavu pogodna za sve sportove : košarka, tenis, bejzbol, softball, odbojku, nogomet, trčanje, joga, streličarstvo i bilo koju drugu aktivnost!
. funkcije
. - Materijal : imitacija pamuka, krpa
. - Dobro je izrađen od premium i čvrstih materijala, sigurnog i praktičnog za dugotrajno korištenje vremena. - Uz dobru elastičnost, neće stvoriti pritisak na glavu. - Duks prihvaća dizajn koji nije kliznuo za sprečavanje klizanja znojnog veslanja iz glave kada vežbate. - Brzo sušenje i izdržljivost, zadržavanje glave prozračne i ugodne. - Pogodno za jogu, trčanje, tenis, badminton, softball, dizanje tegova i još mnogo toga.
Dobro je izrađen od premium i čvrstih materijala, siguran i praktičan za dugotrajnu upotrebu vremena . Uz dobru elastičnost, neće stvoriti nikakav pritisak na glavu. Dukne se klizi iz glave kad vežbate . Brzo sušenje i izdržljivost, zadržavanje glave prozračne i ugodne. Pogodno za jogu, trčanje, tenis, badminton, softball, dizanje tegova i još mnogo toga.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji