.

.

Radna fina prekrasna mini veličina lutka kuća sa cvijećem postrojenja za postrojenje, 1: minijaturni lonac od cvijeta za lutke, za dnevnu sobu spavaću sobu

Radna fina prekrasna mini veličina lutka kuća sa cvijećem postrojenja za postrojenje, 1: minijaturni

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Radna sitna prekrasna mini veličina Kuća za lutku cvijet postrojenje za cvijeće, 1 : 12 lutka minijaturni lonac za cvijeće, za dnevnu sobu spavaća soba Značajke : < BR /> Radite u redu, lijepa i zanimljiva je lutkanski minijaturni lonac za cvijeće Biljna ploča za cvijeće, mini veličina, osjetljiva i tako slatka. Pogodno za postavljanje u scenu konfiguracije ili spavaće sobe. Napravljen od premium smole i sigurna. Model je skaliran prema 1 : 12. Odlično za ukrašavanje namještaja za lutke, odličan poklon vašem posebnom.
Specifikacija :
Vrsta predmeta : Pribor za kuću lutke
Materijal : smola
Omjer : 1 : 12
Lista paketa :
1 x lutka Kućna cvijeća biljka
Napomena :
1. Nije igračka za bebe, molim vas budite oprezni da izbjegnete slučajne jelije ili slučajne ozljede. Ovaj proizvod je samo model igračaka, a ne zaista jedan.
Radite u redu, lijepa i zanimljiva je minijaturna posuda za cvijeće od lutke. Biljna ploča za cvijeće, mini veličina, osjetljiva i tako slatka. Pogodno za postavljanje u scenu konfiguracije ili spavaće sobe. Napravljen od premium smole i sigurna. Model je skaliran prema 1 : 12. Odlično za ukrašavanje namještaja za lutke, odličan poklon vašem posebnom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji