.

.

Parovi božićnih pejlari za božićne frizure Creative Svjetlosni klip za hlače

Parovi božićnih pejlari za božićne frizure Creative Svjetlosni klip za hlače

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Ova božićna bareta je napravljena od visokokvalitetnih materijala,. izdržljiv i praktičan. Možete ga koristiti za stvaranje zabavne atmosfere na. Sa ukrasom ovog blistavog dizajna. Hairpin, bit ćete jedinstveni među ljudima koji su isto. Božićna zabava sa tobom. Izvrsno za božićnu temu zabavu, kostim. Dodatna oprema, božićne ukrase i božićni cosplay. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : tkanina, fleksibilno ljepilo
. -Odlebna izrada osigurava da je ekološki prihvatljiv i može se koristiti duže vrijeme. -Kolor podudaranje je vrlo pogodno za božićni ukras. -Christmas klasični izgled sa blistavim dizajnom koji može dodati svečanu atmosferu. -Ne samo se može ukrasiti za Božić, ali mogu se i prijateljima dati kao pokloni. -Pričible za nošenje u mnogim scenama, božićom, zabavom, novom godinom, rođendanskom zabavom, barom itd.
Izvrsna izrada osigurava da je ekološki prihvatljiva i može se dugo koristiti i može se koristiti za okoliš. | Podudaranje boja je vrlo pogodno za božićni ukras. | Božićni klasični izgled sa blistavim dizajnom koji može dodati svečanu atmosferu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji