.

.

Utikač za prašinu RJ Poklopac za prašinu Ethernet port utikač Ethernet utikač za prašinu

Utikač za prašinu RJ Poklopac za prašinu Ethernet port utikač Ethernet utikač za prašinu

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li neku vrstu profesionalne zaštite za vašu mrežnu opremu? Želite li čuvati svoju luku čistu? Ovo vam može biti najbolji izbor. Zaista praktično i korisno, samo ga umetnite na vašu opremu. funkcije
. - Boja : crna
. - Materijal : silikon
. - Veličina : oko1.50x1,00x0,50cm / 0,59x0. - Napravljeno sa visokokvalitetnim silikonskim materijalom, utikačem za prašinu mreže. - Male veličine, kompaktne, izvrsne i kompaktne bez zauzimanja prostora. - Posvećena mrežnom portu, zajedničkom za računare, usmjerivače, sklopke, televizore i itd. - RJ45 kape za prašinu sprečava mrežne greške i potencijalni prekid uzrokovane prašinom i nečistoćom u otvorenim slotovima. - Proizvod je lagan, prenosiv, jednostavan za korištenje i je prikladan i praktičan poklopac mrežnog utikača.
Izrađena silikonskim materijalom, mrežnom priključkom za prašinu . male veličine, kompaktne, izvrsne i kompaktne bez zauzimanja prostora. Posvećen mrežnom portu, zajedničkim za računare, rutere, sklopke, televizore i itd . RJ45 CAPS prašine sprečavaju mrežne pogreške i potencijalni prekid uzrokovan prašinom i nečistoćom u otvorenim slotovima . Proizvod je lagan, prenosiv, jednostavan za upotrebu i praktičan je i praktičan i praktičan poklopac mrežnog utikača.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji