.

.

Dvoglava četkica za četkicu za sjenilo četkica za žene Žene šminke

Dvoglava četkica za četkicu za sjenilo četkica za žene Žene šminke

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. Ova praktična kozmetička četkica pomaže da se šarmantni šminka svaki dan napravi. Ultra mekani umjetni čekinje vlakana sigurna je za vašu kožu i zdravlje. Premium plastična ručka sa preciznim dizajnom udobna je za uhvaćenje. Odaberite jedan, a sigurno može udovoljiti svim vašim potrebama. Funkcija
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : plastika, umjetna vlakna
. -To je lagan i prenosiv, pogodan za nošenje ili čuvanje u kutiji za sjenilo, kozmetičkoj torbi, probeljem kutiji itd. - Ručka je napravljena od vrhunskog materijala izdržljiva, a nije lako razbiti. - Dosta, ne povrijedite kožu, izbjegavajte ogrebotine. - - nanositi sjenilo za oči kako bi vam oka šminkao osjetljivije i šarmantnije. - Lagana četka za šminkanje i male veličine su odlična za upotrebu. Poslovna putovanja, praznici, vjenčanje, svakodnevna upotreba i performanse.
To je lagana i prenosiva, pogodna za nošenje ili čuvanje u kutiji za sjeni, kozmetičkoj torbi, sljepstvo itd. | Ručka je izrađena od vrhunskog materijala izdržljiva, a nije lako razbiti. | Udobno dovoljno, ne povrijedite kožu, izbjegavajte ogrebotina.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji