.

.

Lažne 3D naljepnice za vrata simulirane naljepnice na vratima Naljepnice za spavaće sobe

Lažne 3D naljepnice za vrata simulirane naljepnice na vratima Naljepnice za spavaće sobe

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite prekrasnu ukrasnu naljepnicu na vratima? Naši proizvodi će. Budite dobar izbor. Napravljen od detaljnog zanatstva i visoke klase PVC. Materijal, ima dovoljno izdržljivosti i praktičnosti. Kreativni dizajn. čini da ima sjajan dekorativni efekat, koji bi se bolje upoznao sa vašim. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : PVC
. -Size : 200,00x38,50x1,00cm / 78. - bez blistavog, nema preostalog ljepila, bez skupljanja, bez pečenja, naljepnica vrata je praktična i izdržljiva. - u 3 D drvenim uzorcima vrata, naljepnica na vratima vrata je kreativna i realna, čineći vaš dom puni rustikalni dah. - Izvrsna izrada i dobri materijali osiguravaju dug radni vijek i savršene detalje. - Samoljepljivi dizajn omogućava vam da ga jednostavno instalirate, samo ga ogulite i zalijepite na vrata ili ormar. Savršeno za spavaću sobu, dnevni boravak ili negdje koji želite. Da biste ukrasili, to je svestran.
Nema blistavog ljepila, bez zaljevske, bez raspršivanja, naljepnica vrata je praktična i izdržljiva . u 3 D drvenim uzorcima vrata, naljepnica na vratima na vratima kreativan je i Realističan, čineći vaš dom punističkim dahom .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji