.

.

Odijelo za žene ugodno ljeto o vratu kratkih rukava cvjetna košulja s hlačama Veliki set

Odijelo za žene ugodno ljeto o vratu kratkih rukava cvjetna košulja s hlačama Veliki set

Ocjene kupaca:

KM 16.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Hal Greer iz Joybuy Marketplace Odijelo za žene ugodno ljeto o vratu labavo majica s hlačama sa hlačama Set 2 komada od 2 komada
Značajke :
【Materijal】 Izrađen iz vrhunske mješavine pamuka, ova majica ima mekan i ugodan osjećaj, a lagan je i prozračan, što ga čini savršenim za proljeće, ljeto i jesen.
【Dizajn】 Sa inovativnim dizajnom s inovativnim dizajnom, ova majica je savršen dodatak vašoj garderobi. Klasični dizajn je povišen jedinstvenim i privlačnim uzorkom koji će vas natjerati da se izdvajate iz gomile.
【Karakteristike】 Ova majica je ne-izblijedjela, a to je upijajući, osiguravajući da to upijaju zadržat će svoj kvalitet čak i nakon višestrukih pranja. Labavi fit pruža maksimalnu udobnost i fleksibilnost, što ga čini idealnim za bilo kakvu slobodno vrijeme.
【Pocrtavanje】 Bilo da se krećete do povremenih druženja sa prijateljima ili formalnom vjenčanju, ova majica je dovoljno svestran da bude dovoljno svest nošen u bilo kojoj postavci. Uparite ga sa bijelom jaknom i povremenim cipelama za šik i bez napora.
【Style】 Ova majica je savršena za one koji su umorni od košulje dugih rukava i žele ubrizgati nagoveštaj sofisticiranosti u svoju garderobu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji