.

.

Žene vrh, ležerne moderske majice s kratkim rukavima s kratkim rukavima za svakodnevnu habanje Zelena L

Žene vrh, ležerne moderske majice s kratkim rukavima s kratkim rukavima za svakodnevnu habanje Zelena

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Ženski vrhunski, ležeran moderan V izrez kratki rukav majica lagana za dnevnu habanje mint zeleno l
Specifikacija :
vrsta predmeta : majica kratkih rukava
Materijal : Poliesterska vlakna : Mašina pranja : V izrez, modni kratki rukav vrh - Situacija : Ovaj povremeni ženski vrh je savršen za ured, izlazak, rođendan, svakodnevno, vanjsko, kupovina , kući
Podudaranje : Ova košulja je savršena sa bliskim hlačama ili haljinama, hlače, šorc, suknje, prebacivanje ili tajice. Vrlo je ugodno nositi ljeti i proljeće. Lista paketa :
1 x majica kratkih rukava
Napomena :
strojno pranje. Molimo pročitajte savjet veličine prije nego što naručite. Ne brinite ako se odjeća nabori po dolasku, to bi moglo biti zbog otpreme. Nakon suspenzije pranja možete ukloniti bore. Oprosti razliku u boji između slike i stvarnog objekta u prirodnom svjetlu, ali ne brinite, samo malo. Hvala vam puno što ste odabrali naše proizvode, nećete požaliti! Kože : Ženski vrh izrađene su od poliesterskih vlakana, mekih, laganih i prozračnih, prilagođenih kože i izdržljivim. Modni stil : casual bluza je dizajniran sa V vratom, kratkim rukavima, modom i klasikom, čine vas više privlačnosti za oči. : Košulja kratkih rukava osjeća se na dodir i pruža vam ugodno iskustvo nošenja, pogodno za proljeće i ljeto .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji