.

.

Japanski stil Ramen Bowl salata Snack meč restorana Dekorativna zdjela Golden

Japanski stil Ramen Bowl salata Snack meč restorana Dekorativna zdjela Golden

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ova keramička posuda ima kreativni dizajn i pogodan je za. Riža, salate, rezanci i žitarice. Sa japanskom stilom, ova posuda bi mogla. Ne samo da čuvajte svoju ukusnu hranu, već i ukrasite svoj dom. Koristite ga u bilo kojoj prilici, poput svakodnevne upotrebe, porodičnog okupljanja, zabava,. Vjenčanje, bar i restoran. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Made od premium materijala sa izvrsnim detaljima, ova posuda je prekrasna ponuda za posluživanje hrane. -Kačke sa pogodnostima sa japanski stil , jednostavan dizajn, višenamjenski i kvalitetan. -prisible za rižu, rezance, desert, kuhinju hranu i druge više. -perfect Dekorativni spremište za skladištenje hrane za obiteljske okupljanja, zabave, proslave, hoteli i restorane, itd. - prekrasan izgled i fina izrada osiguravaju njegovu popularnost i uslužni program.
izrađen od premium materijala sa izvrsnim detaljima, ova posuda je prekrasan Snabdijevanje hranom . Posude sa japanskom stilom, jednostavnim dizajnom, višenamjenskim i kvalitetnim. Pogodno za rižu, rezance, desert, kuhinju i druge . savršena dekorativna spremište za skladištenje hrane, zabave, proslave, slavlje, Hoteli i restorani, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji