.

.

Slatka bundeva plišana igračka Halloween Devil bundeve bacaju jastuk punjene životinjske crtane lutke za dječju zabavu naklonost ukrasu

Slatka bundeva plišana igračka Halloween Devil bundeve bacaju jastuk punjene životinjske crtane lutke

Ocjene kupaca:

KM 12.49
Od robe
U skladištu

Slatka bundeva plišana igračka Halloween Devil bundeve bacaju jastuk punjene životinjske crtane lutke za dječju zabavu naklonjeni ukras Specifikacija :
. Ime : Slatka plišačka plišana igračka
. Materijal : Plišani, PP pamuk
. Uzorak : bundeve
. Veličina : 20cm / 7,87 inča, 35cm / 13. Sadržaj paketa
. 1 x plišana lutka
. Napomena :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Kvalitetni materijal : Vanjski sloj punjene igračke izrađen je od kvalitetnog pliša, a unutarnji sloj je ispunjen PP pamukom, koji je mekan i udoban, s velikom elastičnošću, višenamjenska : kada Osjećate se usamljeno i dosadno, je vaš pratilac. Stavite lutku bundevu, ovo je lijepo uređena lutka, je li vam udoban jastuk kada ste pospanili. Dizajnirajte : Dizajnirani smo kreativni oblik bundeve, đavolve bundeve, djecu će se zaljubiti u ovo plišane igračke na prvi pogled, i vrlo je sretan što ga vidim. savršen dom ukras : Ovaj jastuk za bacanje bundeve pogodan je za spavaće sobe, dnevne sobe, kuće, kancelarije, vrtić, kauč i svako mjesto koje volite.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji