.

.

Karamel lažni nokti za jesen zima nije lako razbiti lažne nokte Graciozni ukras noktiju za djevojke žene Jelly ljepilo

Karamel lažni nokti za jesen zima nije lako razbiti lažne nokte Graciozni ukras noktiju za djevojke

Ocjene kupaca:

KM 4.50
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Značajke :
dugotrajni lažni nokti : Sadrži super HOLD ljepilo za trajno trošenje, ovaj čip, vodootporni nokti su sigurni na prirodnim noktima i uklanjanjem BESPLATNO, što je savršena alternativa lakiranim noktima.
12 Veličine : Lažni nokti imaju 12 različitih veličina, bez obzira koji oblik vašeg nokta možete odabrati najprikladniji lažni nokat za sebe jer je lako da biste ih ukraseli i oblikovali u bilo kojoj dužini i oblikujte.
Radite ono što biste normalno radili : lažni nokti mogu čvrsto da se drže vašim stvarnim noktima kako biste radili stvari koje biste normalno radili, kao što su u kucanju, vrtlarstvo, radeći poslove Ili se igranje sa svojim ljubimcem. Ne pomeraju se malo i još uvijek se osjećaju koliko su učinili prvi dan.
Koliko prirodno : ovi lažni nokti su mekani i elastični, ne postavlja pritisak na krevet za nokte i osjeća se kao pravi nokti. Savršeno za krevete za nokte sa laganim zakrivljenim i bešavnim linijama za kutikule.
Jednostavno uklanjanje : lako vam je ukloniti. Direktno ga otkinite i odnesite nekoliko minuta da se držite u roku od nekoliko sekundi, tako da ste u mogućnosti da promijenite svoj stil nokta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji