.

.

Hranilice za ptice za na otvorenom drvene rustikalne švedstvo ptica up & visi ptice Hummingbird hranjenje ručno rađene pagode ptica kuća

Hranilice za ptice za na otvorenom drvene rustikalne švedstvo ptica up & visi ptice Hummingbird hranjenje

Ocjene kupaca:

KM 12.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje po raširi s Joybuy Marketplace Dovod ptica za vani drveni rustikalni švednik ptica up & visi ptice hummingbird hranjenje ručno rađene pagode ptice Kuća
Karakteristike : Ovo je drveni hranilac ptica koji izgleda zaista nevjerojatno i služi svoju svrhu i u hranjenju ptica i kao ukras. Detaljno i izuzetno precizno rezanje stvara prekrasnu siluetu drveća koja će izgledati prelijepo ljudima i izgledati kao grančice do ptica.
Birdfeeder je napravljen od prirodne šperploče od prirodne breze. Da biste ulagaču pružili smeđe boje, posebne boje bez mirisa i bez ukusa korištene su za izgradnju ulagača više sa okolinom i da bi se uklopili mnogo bolje od lukavih ulagača. Pored toga, ova boja će izgledati prirodnije pticama i manje će se plašiti same hranilice ptica.
To može biti sjajan vrtni ukras, ili rođendanski poklon za ujaka, tetku, bake i djedove, roditelje i Možda ljubavnik ili učitelj prirode. Bilo kako bilo, sigurno će ih iznenaditi i gledati da će ptice za hranjenje biti zabavno za vas i ostale i ptice.
Lako se sastavlja - svi dijelovi su kliknuli zajedno, nije potrebno za ljepilo. Sve što trebate učiniti - pronađite ugodno i lijepo mjesto gdje ga objesiti za ptice koje će se okupiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji