.

.

TSONDONZ NANO Sparkle krpa, nano iskričava krpa za ogrebotine automobila, čarobni automobil ogrebotine, nano krpa za popravak ogrebotine

TSONDONZ NANO Sparkle krpa, nano iskričava krpa za ogrebotine automobila, čarobni automobil ogrebotine,

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

1 Efikasno uklonite manje ogrebotine i ogrebotine na automobilu. Such as car door handle scratches, hairline sun lines, branch scratches, slight/transparent coating damage, sand and dust marks, etc. Učinkovito uklonite oksidaciju boje, izmet za ptice, koloidnu, hrđu i drugu prljavštinu. Može se koristiti i za rješavanje svih vrsta mat, whirpool-a i raznih suptilnih ogrebotina na raznim bojama za obnovu originalnog sjaja površine boje. Popravak Ogrebosti Kada je površinska boja oštećena, neće imati veliki utjecaj u kratkom vremenu. Ako se ogrebotine ne popravljaju duže vrijeme, sloj boje, sloj boje bit će u potpunosti oguljen nakon izlaganja vjetra, kiše i sunca, a metalni sloj će proći reakciju oksidacije. Ako se popravak ogrebotine nije izveden, metalni dijelovi će korodirati i površinu i površinu i Okolični medij bit će hemijski ili elektrohemijski oštećen. Šteta od korozije uvijek počinje s metalne površine, a zatim ide dublje ili brže i mijenja oblik površine, što rezultira nepravilnim oblikovanim šupljinama, mrljama i drugim oštećenim područjima. Kao rezultat korozije, nove tvari se proizvode na metalnoj površini, što će s vremenom oštetiti dijelove. Paket uključuje :
popravak automobila 6pcs Tkanina Prije upotrebe čarobne tkane, očistite i osušite prljavu površinu, a zatim upotrijebite nano čarobnu krpu za uklanjanje ogrebotina i prljavštine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji