.

.

Držač poklopca od nehrđajućeg čelika Šuplji poklopac za odvod poklopca jednostavan kuhinjski potkrovlje nosač zidnog pribora za stolom za sušenje za zaštitu od suhog za skladištenje za kućnu kuhinju

Držač poklopca od nehrđajućeg čelika Šuplji poklopac za odvod poklopca jednostavan kuhinjski potkrovlje

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu


Praktični držač odvoda
Savršeni držač odvoda sa šupljim dizajnom i držačem za odvod za kuhinjski poklopac za odvod, brzo isušite ostatke vode na unutrašnjoj površini.
Zidni dizajn.
Zidni dizajn, omogućava vam postavljanje poklopca lonca vertikalno, stabilno i praktično.
ušteda prostora.
Kompaktan i vertikalno, ne zauzimajući mnogo prostora u vašoj kuhinji, ne utječe na normalnu aktivnost kuhanja. Visoka kvaliteta.
Izrađen od netoksičnog materijala od nehrđajućeg čelika, ima teški nosivost, snažan i čvrst, nije lako hrđati i deformirati, sigurnu i izdržljivost za dugu životnu upotrebu.
Lako čišćenje.
Odvojivi držač za odvod vode, jednostavan za širenje i čišćenje vodom i suhom, neće se povjerati klice i čistiti se klice i čisti.
materijal : nehrđajući čelik.
> Boja predmeta : Kao što je prikazano.
Veličina : 36 * 22,8 * 3cm / 14,15 * 8,96 * 1.18inch (l * w * h) Neto težina : 960g / 33.86oz Jednostavan za čišćenje : Odvojivi držač za odvod vode, jednostavan za širenje i čišćenje vode i suhom, neće pratiti klice i čistiti za upotrebu. i držač za odvod za kuhinjski poklopac, brzo ocijedite ostatke vode na unutrašnjoj površini .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji