.

.

Trepavice šminke lažne prirodne kovrčave ekstenzije Neyelashes False isporuke karnevalski dodaci maskarske krznene trepavice

Trepavice šminke lažne prirodne kovrčave ekstenzije Neyelashes False isporuke karnevalski dodaci maskarske

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ove lažne trepavice izrađene su od vrhunskog materijala koji je siguran za vaše oči. Ugodni su za nošenje i lako se ukloniti. Duge i guste trepavice s prirodnom krivuljom, ove lažne trepavice učinit će vam šminkanje oka šik i moderno. Savršene lažne trepavice za sve vrste zabava ili samo za dnevnu šminku. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : hemijska vlakna. - Veličina : 3,50x2,00x0,50cm / 1. - 3 D prirodne lažne trepavice izrađene su od tankog materijala od vlakana. Ove trepavice su najmodernije lažne trepavice. - trepavica čini vaše oči ljepše i prirodnije, atraktivne. Eyelash je vaš najbolji izbor za svakodnevnu upotrebu. - samo obrežite lažne trepavice kako biste odgovarali duljinu očiju i ljepilo!
. - Ovaj lažni trepard je iritan i ugodan za nošenje. Jednostavan za prijavu i uklanjanje. - ostaće vam ugodno cijeli dan da ćete zaboraviti da ih nosite!
. 3 D prirodne lažne trepavice izrađene su od tankog materijala od vlakana. Ove trepavice su najmoderniji lažni trepavice . trepavica čini vaše oko izgleda ljepše i prirodnije, atraktivne. Eyelash je vaš najbolji izbor za svakodnevnu upotrebu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji