.

.

Ručnici posuđe Brzo jelo Mikrofibersko sušenje i krpe za čišćenje upijaju super posudu od mikrovlakana za ručnike Kuhinja ručnici Pamuk

Ručnici posuđe Brzo jelo Mikrofibersko sušenje i krpe za čišćenje upijaju super posudu od mikrovlakana

Ocjene kupaca:

KM 8.99
Od robe
U skladištu

Ručnici za ručnike Brzo jelo Mikrofibersko sušenje i krpe za suzbijanje super posuđa od mikrovlakana za ručnike Kuhinja ručnici Pamuk Kuhinjski jelo Meka krpe Čišćenje zaliha : Karakteristike] Veličina : 25 * 25cm; Materijal : vlakno vlakno; Paket : 1 kuhinjski krpe. Izdržljiv 1 paket krpe tiho utkani kako bi se brinula o vašem posuđema, čaševima, loncima i tavama bez ogrebotina.
[Super Apsorbent] ovi suhi ručnici izrađeni su od zgužljivih materijala za zadebljanog, lagane težine, upijajuća i suha. Pamučne kuhinjske ručnike se bave i apsorbiraju tekućine brzo i efikasno, savršeno za bilo koji posao.
【Višenamjensko】 Ovi krpe nisu kuhinjski ručnici, ali mogu se koristiti i za brisanje krpa, brisajućih mrlja, brisanja, brisajući Windows i teškim poslovima na otvorenom poput pranja automobila i kampiranja.
【Mašina koja se može pratiti】 Lako za čišćenje. Mogu se oprati rukom i mašine se oprati. Ručnici za suđe od mikrovlakana održavaju odličnu kvalitetu čak i nakon što ih više pere opere, prvi put da ih koristite za smanjenje miješanja na lint i poboljšanje apsorpcije. Vaš novac pomoću manje papirnih ručnika. Izvrsno za sušenje, čišćenje, ribanje ili bilo koji drugi domaćinstvo.
Ručnici za suđe brzo sušenje i krpe za čišćenje Mikrofiber upijaju super suđe od mikrofiberke Kuhinjski ručnici Pamuk Kuhinjski pribor za čišćenje materijala : Vlakna
Boja : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji