.

.

Pečenje košara za duboku ladicu Silikonske visoke temperature otporne na velike temperature i košaricu za pečenje za kuhanje pećnice Mikrovalna pećnica

Pečenje košara za duboku ladicu Silikonske visoke temperature otporne na velike temperature i košaricu

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Karakteristike :
otporan na visoke i niske temperature : izrađen od kvalitetnog silikonskog materijala koja može izdržati temperaturu 260 ℃. Siguran, mekan, gust, ne deformiran,. Neplaćanje, pranje i za višekratnu upotrebu.
Prikladan rad : dolazi sa. Ručke za jednostavan prijenos. Podignute trake na dnu spadaju vašu hranu. od namakanja u ulju.
Lako čišćenje : Perilica suđa sef. Lako ih operite četkom za čišćenje. Lako pohranjivanje i održavanje,. Molimo pohranite šablone na sobnoj temperaturi i izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost. Primjene : Silikonski proizvodi su uvijek univerzalni, zbog svojih. Sigurnost u hrani i fleksibilnosti. Pogodno za vazduhoplovnu frizure, pećnicu,. Mikrovalna pećnica i zamrzivač.
Odličan izbor : vrlo pogodan za vas i vaše. Porodica, dajući poklone svojim rođacima, prijateljima na rođendanima, Noć vještica. Božićni i drugi prigode.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji